American DJ TRI GEM LED Achterkant Amigo Rentals
American DJ TRI GEM LED Rail Amigo Rentals
American DJ TRI GEM LED Actie Foto 2 Amigo Rentals
American DJ TRI GEM LED Actie Foto Amigo Rentals

American DJ TRI GEM LED

 40,00

De perfecte keuze voor wie op zoek is naar betaalbare kwaliteit!

Beschrijving

Betoverende Verlichting: Amigo Rentals Tri Gem Led

Betaalbare Kwaliteit voor een Magisch Feest

Bij Amigo Rentals hebben we de ideale keuze voor degenen die op zoek zijn naar betaalbare kwaliteit op het gebied van feestverlichting! Ons lichteffect, uitgerust met een krachtige Tri Gem Led, ontpopt zich als de ultieme sfeermaker voor elk feest. Met een levensduur van maar liefst 100.000 uur ben je verzekerd van langdurig feestplezier. De zeven levendige kleuren stralen in alle richtingen, waardoor je feestlocatie transformeert tot een ware dansvloer.

Duurzaamheid in Licht: 100.000 Uur Feestplezier

Laat je verrassen door de veelzijdigheid van dit lichteffect. Of je nu kiest voor automatisch roterende lichtstralen, een ritmische puls op de muziek of stabiele verlichting, dit effect past zich moeiteloos aan aan jouw wensen. Met de handige schakelaar aan de achterkant bepaal je eenvoudig de modus die perfect aansluit bij jouw feest.

Variatie in Lichtspektakel: Modussen en Effecten

Automatische Roterende Lichtstralen: Transformeer je feestlocatie met dynamische, draaiende lichtstralen die de dansvloer tot leven brengen.

Ritmische Puls op de Muziek: Synchroniseer het licht met de beat en laat de muziek de leidraad zijn voor een meeslepende lichtervaring.

Stabiele Verlichting: Creëer een gezellige sfeer met stabiele verlichting, ideaal voor momenten waarop subtiele lichtaccenten gewenst zijn.

Vrijheid in Plaatsing: Verstelbare Bevestigingsbeugel

Dankzij de verstelbare bevestigingsbeugel heb je alle vrijheid om het lichteffect te plaatsen waar jij wilt. Hang het aan een lichtstatief, bevestig het aan een truss met een G-haak of clamp, of zet het op een vloerstatief voor een meeslepende lichtshow.

Amigo Rentals: Betaalbare Feestoplossingen met Klasse

Amigo Rentals staat garant voor betaalbare feestoplossingen met een hoogwaardige uitstraling. Maak van jouw feest een onvergetelijke ervaring met onze betoverende verlichting die de ambiance naar een hoger niveau tilt.

Creëer een magisch feest met Amigo Rentals en laat onze feestverlichting het stralende middelpunt zijn van jouw onvergetelijke gelegenheid!

Extra informatie

TYPE LED

3W RGB tri-led

AANTAL KLEUREN

7 kleuren mogelijk: rood, groen, blauw, paars, geel, cyaan en wit

PROGRAMMA'S

Geen rotatie, Automatische rotatie, Rotatie op de maat van de muziek

EXTRA'S

Ingebouwde microfoon (met een instelbare gevoeligheid)