Aanbieding!
Beamz Panther 25 LED Spot groen Amigo Rentals
Beamz Panther 25 LED Spot Blauw Amigo Rentals
Beamz Panther 25 LED Spot Rood Amigo Rentals
Beamz Panther 25 LED Spot Voeding Amigo Rentals
Beamz Panther 25 LED Spot Actie Foto Amigo Rentals
Beamz Panther 25 LED Spot Actie Foto 2 Amigo Rentals
Beamz Panther 25 LED Spot Actie Foto 3 Amigo Rentals
Beamz Panther 25 LED Spot Actie Foto 4 Amigo Rentals
Beamz Panther 25 LED Spot Figuren Amigo Rentals
Beamz Panther 25 LED Spot Afstandsbediening Amigo Rentals

Beamz Panther 25 LED Spot

 33,06

Breng je feest naar een hoger niveau!

Beschrijving

Ontdek de veelzijdige wereld van verbluffende lichteffecten met de BeamZ Panther 25 LED Spot Moving Head, nu verkrijgbaar bij Amigo Rentals. Deze krachtige moving head tilt jouw feest, theateroptreden of drive-in show naar een hoger niveau met een opwindende en veelzijdige lichtervaring.

Intense Lichtervaring

De Panther 25 is uitgerust met een indrukwekkende 12 Watt CREE LED, wat zorgt voor een intense lichtervaring die de atmosfeer van jouw evenement transformeert. Of het nu een feestelijke bijeenkomst, een theatervoorstelling of een andere speciale gelegenheid is, deze moving head voegt een dynamisch en boeiend element toe aan de verlichting.

Creatieve Lichtshows

Laat je creativiteit de vrije loop met het kleurenwiel, dat 7 kleuren plus wit bevat, en het gobowiel met 7 gobo’s plus een open stand. Hiermee kun je verfijnde en intrigerende lichtshows creëren die perfect aansluiten bij de sfeer die je wilt bereiken. Breng je evenement tot leven met gevarieerde en dynamische lichteffecten.

Eenvoudige en Veelzijdige Bediening

Of je nu een ervaren lichtprofessional bent of voor het eerst met lichteffecten werkt, de Panther 25 biedt eenvoudige en veelzijdige bedieningsopties. Stuur de moving head aan via DMX met instelbare kanalen (5, 9 of 11) voor volledige controle over het effect. Kies automatische modi met 7 voorgeprogrammeerde programma’s of laat de moving head reageren op geluid voor een dynamische lichtshow.

Meegeleverde Afstandsbediening

Geen zorgen als je niet bekend bent met complexe lichtinstellingen. De Panther 25 wordt geleverd met een handige afstandsbediening waarmee je moeiteloos door de verschillende modi en programma’s kunt navigeren. Snel, eenvoudig en toch verbluffend professioneel.

Dynamische Reactie op Geluid

Wil je de lichtshow synchroniseren met de muziek? De Panther 25 biedt een dynamische reactie op geluid, waardoor de lichteffecten perfect samenvloeien met de muzikale ambiance van jouw evenement.

Huur de BeamZ Panther 25 bij Amigo Rentals

Transformeer jouw evenement met de BeamZ Panther 25 LED Spot Moving Head. Huur vandaag nog bij Amigo Rentals en ontdek de magie van deze veelzijdige en krachtige lichtoplossing. Voeg een onvergetelijk element toe aan jouw feest of optreden en laat de Panther 25 schitteren als nooit tevoren!

Extra informatie

TYPE LED

12 Watt CREE

AANTAL KLEUREN

7 kleuren + wit

IN/UITGANG

DMX in/uitgang via 3-pin

AANTAL KANALEN

5 / 9 / 11 (instelbaar)

Programma's

7 ingebouwde programma's, Stroboscoop effect, Dimmer (0 – 100%), Gobo shake effect

Stroboscoopsnelheid

1 – 10 fps

Draaihoek

Pan: 540°, Tilt: 230°, Stralingshoek: 12°, Field angle: 13°