Aanbieding!
BeamZ LCB803 LED BAR 80X 3-IN-1 Back Amigo Rentals
BeamZ LCB803 LED BAR 80X 3-IN-1 Achterkant Amigo Rentals
BeamZ LCB803 LED BAR 80X 3-IN-1 Front 2 Amigo Rentals
BeamZ LCB803 LED BAR 80X 3-IN-1 Front 3 Amigo Rentals
BeamZ LCB803 LED BAR 80X 3-IN-1 Front 4 Amigo Rentals
BeamZ LCB803 LED BAR 80X 3-IN-1 Actie foto 2 Amigo Rentals
BeamZ LCB803 LED BAR 80X 3-IN-1 Actie foto Amigo Rentals
BeamZ LCB803 LED BAR 80X 3-IN-1 Afstandsbediening Amigo Rentals

BeamZ LCB803 LED BAR 80X 3-IN-1

 39,26

De sfeermaker voor elk feest!

Beschrijving

Amigo Rentals Introduceert: BeamZ LCB803 LED Bar – De Ultieme Sfeermaker voor Jouw Evenement!

Krachtige en Veelzijdige Verlichting

Maak kennis met de BeamZ LCB803 LED Bar, ontworpen om elke gelegenheid te transformeren met 80 krachtige 3W RGB LED’s. Deze veelzijdige LED-bar is opgedeeld in 8 afzonderlijk aan te sturen secties, waardoor je prachtige kleurwisselingen en chases kunt creëren. Of je nu een lounge café, feestzaal of ander evenement organiseert, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Indrukwekkende Lichtopbrengst

De LCB803 overtreft met gemak de verwachtingen dankzij de 80 3-in-1 RGB LED’s die een indrukwekkende lichtopbrengst leveren. Pas de lichtintensiteit aan en kies uit diverse kleuren om de perfecte sfeer te creëren. De 8 secties van de bar kunnen afzonderlijk worden aangestuurd, waardoor je unieke en oogverblindende effecten kunt bereiken.

Flexibele Configuratie

Pas de configuratie van de LED-bar eenvoudig aan naar jouw wensen. Kies voor 1, 2, 4 of 8 afzonderlijk aan te sturen secties, afhankelijk van de gewenste lichteffecten. Of je nu een subtiele sfeer wilt creëren of een dynamische lichtshow wilt presenteren, de LCB803 past zich aan aan jouw creatieve visie.

Diverse Bedieningsopties

De LCB803 biedt verschillende bedieningsopties, zodat je de volledige controle hebt over de verlichting. Laat de LED-bar zelfstandig werken in automatische of geluidsbestuurde modus voor moeiteloze bediening. Voor meer geavanceerde effecten kun je kiezen voor DMX met 3, 6, 12 of 24 kanalen. Geen zin in ingewikkelde instellingen? Gebruik de meegeleverde afstandsbediening voor gebruiksgemak.

Eenvoudige Uitbreiding

Wil je meerdere LED-bars aansluiten voor een nog indrukwekkender effect? Maak gebruik van de handige IEC doorkoppeling op de achterzijde om meerdere bars op één stopcontact aan te sluiten. Creëer een naadloze en uitgebreide verlichtingsopstelling zonder gedoe.

Handige Bediening op de Achterzijde

Op de achterzijde van de LCB803 vind je een overzichtelijk display met 4 knoppen, waarmee je de lamp gemakkelijk kunt instellen naar jouw voorkeur. De gebruiksvriendelijke interface maakt het aanpassen van de instellingen een fluitje van een cent.

Transformeer Jouw Evenement

Voeg de perfecte sfeer toe aan jouw feest, lounge café of evenement met de BeamZ LCB803 LED Bar. De combinatie van krachtige verlichting, flexibele configuratie en diverse bedieningsopties maakt deze LED-bar een must-have voor elke evenementorganisator. Huur vandaag nog bij Amigo Rentals en ontdek de grenzeloze mogelijkheden van de LCB803 LED Bar!

Extra informatie

TYPE LEDS

80x 3W RGB 3-in-1 LEDs

AANTAL KLEUREN

Rood, Groen en Blauw kleurenmenging

Bediening

Bedieningspaneel met LED display, Incl. afstandsbediening

Programma's

1, 2, 4 of 8 Secties bedienbaar, Geluid gestuurd met instelbare gevoeligheid, Auto modes met regelbare snelheid

IN/UITGANG

DMX in-/uitgang via 3-pin XLR, IEC-connector in-/uitgang

AANTAL KANALEN

3, 6, 12, 24, 48 DMX kanalen