Aanbieding!
Beamz cob100uv blacklight par met bandoor achterkant Amigo Rentals
Beamz cob100uv blacklight par met bandoor 2 Amigo Rentals

Beamz cob100uv par met bandoor

 41,32

De moderne LED blacklight met een klassieke twist!

Beschrijving

Amigo Rentals presenteert met trots de BeamZ COB100UV, een innovatieve LED blacklight met een vleugje klassieke elegantie. Deze krachtige verlichtingsoplossing combineert moderne technologie met tijdloos design, waardoor het de perfecte keuze is voor evenementen waar zowel geavanceerde verlichting als esthetiek van groot belang zijn.

Klassieke Elegantie, Moderne Innovatie

De BeamZ Professional COB100UV is gehuld in een klassieke PAR-behuizing met barndoors, waardoor het naadloos integreert in settings waar een verfijnde uitstraling gewenst is. Het subtiele ontwerp verbergt de geavanceerde technologie binnenin niet. Met een vermogen van 100W levert deze LED blacklight een indrukwekkende output die het betoverende effect van de jaren ’80 en ’90 oproept.

Betoverend Blacklight Effect

Ervaar het unieke blacklight effect dat doet denken aan de iconische discotheken uit het verleden. Witte kleuren komen tot leven en UV-gevoelige materialen stralen op, waardoor een visueel feest ontstaat. De COB100UV geeft je de mogelijkheid om te experimenteren met UV-gevoelige stiften of verf, waarmee je kunstwerken creëert die overdag onopgemerkt blijven en ‘s avonds schitteren.

Flexibele Bedieningsopties

De COB100UV biedt een scala aan bedieningsopties, waardoor het geschikt is voor verschillende gebruikers, van beginners tot ervaren lichtontwerpers. Met DMX-bediening op afstand kun je de lamp op 5 kanalen aansturen, waardoor je volledige controle hebt over functies zoals dimmen en stroboscoopeffecten. De 1-kanaalsmodus maakt eenvoudige lichtintensiteitsaanpassingen mogelijk.

Eenvoudig in Gebruik

Geen gedoe meer met ouderwetse TL-lampen; de COB100UV maakt gebruik van moderne technologie voor gebruiksgemak. De lamp kan zelfstandig werken in automatische of geluidsbestuurde modus, zonder dat je er constant aandacht aan hoeft te besteden. Met voorgeprogrammeerde programma’s kun je direct aan de slag, terwijl de meegeleverde afstandsbediening zorgt voor nog meer gebruiksgemak.

Transformeer Je Evenement

Laat je evenement stralen met de veelzijdige BeamZ COB100UV. Of het nu gaat om een chique gala, een bruiloft of een retro-feest, deze LED blacklight voegt een betoverend element toe aan elke setting. Ontdek de perfecte combinatie van klassieke elegantie en moderne innovatie bij Amigo Rentals. Huur vandaag nog de BeamZ COB100UV en til je evenement naar een hoger niveau!”

Extra informatie

TYPE LED

COB LED 100W

AANTEL KLEUREN

Blacklight / UV

Stroboscoopsnelheid

1 – 13 fps

IN/UITGANG

DMX in/uitgang via 3-pin XLR

KANALEN

1 of 5 DMX kanalen