Aanbieding!
BeamZ MHL820 Double Helix Amigo Rentals Achterkant
BeamZ MHL820 Double Helix Amigo Rentals Zijkant
BeamZ MHL820 Double Helix Amigo Rentals Zijkant 2
BeamZ MHL820 Double Helix Amigo Rentals Actie foto
BeamZ MHL820 Double Helix Amigo Rentals Actie foto 2
BeamZ MHL820 Double Helix Amigo Rentals Actie foto 3
BeamZ MHL820 Double Helix Amigo Rentals Actie foto 4
BeamZ MHL820 Double Helix Amigo Rentals Actie foto 5

BeamZ MHL820 Double Helix

 82,65

Het perfecte lichteffect om je feest naar een hoger niveau te tillen!

Beschrijving

Creëer een Magische Sfeer met de BeamZ MHL820 Double Helix RGB LED Moving Head van Amigo Rentals

Ontdek de veelzijdige wereld van lichteffecten met de BeamZ MHL820 Double Helix, een betoverende toevoeging voor elk feest of evenement. Met zijn indrukwekkende lichtverspreiding en innovatieve functies tilt deze moving head jouw feest naar een hoger niveau. Hier is alles wat je moet weten over dit fantastische lichteffect.*

Brede Lichtverspreiding

Het opvallende kenmerk van de BeamZ MHL820 Double Helix is de brede lichtverspreiding. Met twee stroken, elk uitgerust met vier beweegbare lenzen, straalt dit lichteffect een kleurrijk schouwspel uit. Elke lens bevat krachtige 3W CREE LED’s in de kleuren rood, groen, blauw en wit, waardoor een dynamische en levendige lichtshow ontstaat.

Individuele Controle

Een unieke eigenschap van de MHL820 is de mogelijkheid om zowel de stroken als de afzonderlijke LED’s volledig apart te bedienen. Dit opent de deur naar creatieve mogelijkheden, waardoor je moeiteloos een prachtige, bewegende en kleurrijke lichtshow kunt creëren die aansluit bij de sfeer van jouw evenement.

Eenvoudige Bediening

Ondanks zijn geavanceerde functies is de BeamZ MHL820 Double Helix zeer gebruiksvriendelijk. Voor degenen die bekend zijn met DMX, biedt dit lichteffect verschillende instellingen voor maximale controle. Voor een moeiteloze ervaring kan de moving head zelfstandig schitteren in de automatische modus, waarbij hij zijn eigen programma uitvoert. De geluidsgestuurde modus voegt een extra dimensie toe door te reageren op de muziek, wat resulteert in een dynamische lichtshow.

Handig LED-scherm en Menu

Met het ingebouwde LED-scherm en het overzichtelijke menu is het aanpassen van de instellingen een fluitje van een cent. Dit maakt de MHL820 zeer toegankelijk, zelfs voor degenen die nieuw zijn in de wereld van lichttechniek.

Maak Je Feest Compleet

Wil je jouw feest naar nieuwe hoogten tillen? De BeamZ MHL820 Double Helix RGB LED Moving Head is de perfecte keuze. Voeg een vleugje magie toe aan jouw evenement met dit indrukwekkende lichteffect, nu beschikbaar bij Amigo Rentals. Transformeer je feestlocatie en creëer herinneringen die lang zullen blijven hangen. Huur vandaag nog de MHL820 en laat je betoveren door zijn krachtige en kleurrijke lichtshow!

Extra informatie

Type LED

8x 3W CREE LED's

Aantel kleuren

Rood, Groen, Blauw, Wit

In/uitgang

DMX in/uitgang via 3-pin XLR

Kanalen

2, 9, 11, 12, 16, 18 DMX-kanalen

Bediening

Bedieningspaneel met LED-scherm

Programma's

Muziekgestuurd met instelbare gevoeligheid, Auto-modus met instelbare gevoeligheid, Voorgeprogrammeerde programma's

Tilt beweging

270°