Aanbieding!
Beamz s2500 DMX In/Out Amigo Rentals
Beamz s2500 Front Amigo Rentals
Beamz s2500 Container Vloeistof Amigo Rentals
Beamz s2500 Rookmachine Amigo Rentals
Beamz s2500 Rookmachine Achterkant Amigo Rentals
Beamz s2500 Rookmachine Achterkant Amigo Rentals
Beamz s2500 Rookmachine Amigo Rentals
Beamz s2500 Rookmachine Front Amigo Rentals
Beamz s2500 Rookmachine Groene Rook Amigo Rentals

Beamz S2500

 26,45

Feestelijke Rookmachine met Kleurrijke LED Magie!

Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Betoverend Feestplezier met BeamZ S2500 Rookmachine

Stel je voor: een bruisend feest waar de lucht gevuld is met mysterieuze rook die oplicht in betoverende kleuren. Dat is precies wat je kunt bereiken met de BeamZ S2500 rookmachine, die niet alleen een indrukwekkend CO2-effect produceren maar ook de ruimte transformeren met levendige LED-verlichting. Ontdek de vele facetten van deze krachtige machines die jouw evenement naar nieuwe hoogten tillen.

Levendige CO2-Effecten

Het geheim achter het sensationele effect van de BeamZ rookmachines is de meegeleverde CO2-vloeistof. Deze hoogwaardige vloeistof bootst op levensechte wijze het opwindende CO2-effect na, waardoor je feest een dynamische en opgewekte sfeer krijgt. Laat je gasten genieten van de sensatie van grootse evenementen, nu binnen handbereik.

Kleurrijke LED-Verlichting

Wat deze Beamz S2500 rookmachine echt onderscheidt, is de toevoeging van kleurrijke LED-verlichting. Terwijl de rook zich verspreidt, wordt deze betoverd door levendige kleuren, waardoor een visueel spectaculair schouwspel ontstaat. Pas de verlichting aan om de perfecte sfeer te creëren die past bij jouw feestthema.

BeamZ S2500: De Ultieme Rookmachines

In het middelpunt van deze feestelijke ervaring staan de BeamZ S2500 rookmachines. Deze krachtige apparaten bieden niet alleen het gewenste CO2-effect, maar gaan nog een stap verder met een slimme afsluitklep die ongewenste rookpluimpjes elimineert. Dankzij de mogelijkheid om ze zowel verticaal als horizontaal te gebruiken, zijn deze machines uiterst veelzijdig en passen ze zich moeiteloos aan verschillende ruimtelijke opstellingen aan.

Kracht en Veelzijdigheid Gecombineerd

Wat deze rookmachines zo bijzonder maakt, is hun vermogen om te schakelen tussen verbluffende CO2-effecten en traditionele rookmachinetoepassingen. Of je nu grootschalige evenementen organiseert of een intieme setting creëert, de S2500 machines bieden de kracht en veelzijdigheid die je nodig hebt voor elke gelegenheid.

Huur de Magie van BeamZ Rookmachines

Ben je klaar om de magie van rook en licht toe te voegen aan je feest? Huur vandaag nog de BeamZ rookmachine sets en de veelzijdige S2500 machines bij Amigo Rentals. Transformeer je evenement in een onvergetelijke ervaring waar gasten nog lang over zullen napraten. Ontdek de grenzeloze mogelijkheden en laat je feest stralen als nooit tevoren!

Extra informatie

Output richting

Horizontaal, Verticaal

Output volume per minuut

900m³

Aantal LEDs

24

Kleuren

Rood, Groen, Blauw, Amber

Extra opties

DMX, Timer functie

Aantal DMX kanalen

8

DMX connector type

XLR (3 pin)

Power plug

Powercon 20A Power Lead 3c

Vermogen

2500 Watt