Aanbieding!

Disco pakket

 400,00

De Perfecte Feestambiance met Ons Disco Pakket

Beschrijving

Creëer de Perfecte Feestambiance met Ons Uitgebreide Disco Pakket

Ben je op zoek naar een alles-in-één oplossing voor het verlichten en opvrolijken van je evenement? Ons compleet disco pakket biedt alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke feestervaring. Van krachtige geluidsweergave tot opvallende lichteffecten, dit pakket heeft het allemaal. Ontdek de hoogtepunten van dit uitgebreide verhuuraanbod en maak je klaar voor een feest om nooit te vergeten.

JBL Party Box 1000: De Ultieme Geluidsbeleving

Duik in een meeslepende geluidsweergave met de JBL Party Box 1000. Deze krachtige draagbare luidspreker levert een verbluffende audio-ervaring en tilt je feest naar een hoger niveau. Of je nu een binnenfeest of een buitenbijeenkomst hebt, deze JBL-luidspreker zorgt voor de perfecte soundtrack.

4x Parlampen op Statief: Verlicht je Ruimte

Breng je feestlocatie tot leven met 4 krachtige parlampen op statief. Plaats ze strategisch om de ruimte te verlichten en een levendige sfeer te creëren. Pas de kleuren aan naar wens en laat de verlichting synchroon lopen met de muziek voor een meeslepende ervaring.

2x Black Light: Creëer een Fluorescerend Effect

Voeg een vleugje mysterie toe aan je evenement met 2 black lights. Deze speciale lampen laten UV-gevoelige materialen oplichten, waardoor een opvallend en fluorescerend effect ontstaat. Perfect voor themafeesten of events waarbij je de aandacht wilt vestigen op specifieke elementen.

2x Moving Head: Dynamische Lichteffecten

Breng beweging in je lichtshow met 2 krachtige moving heads. Deze apparaten projecteren beweegbare lichtstralen en zorgen voor dynamische lichteffecten die de dansvloer tot leven brengen. Pas de bewegingen en kleuren aan voor een op maat gemaakte lichtshow.

2x Moving Head Rol: Roteerbare Lichtstralen

Voeg een extra dimensie toe aan je lichteffecten met 2 moving heads op rol. Deze apparaten kunnen niet alleen bewegen, maar ook roteren, waardoor ze opvallende lichtstralen door de ruimte projecteren. Verhoog de visuele impact van je evenement met deze roteerbare lichtbronnen.

1x Rookmachine met Vloeistof: Atmosferische Rook

Maak je lichteffecten nog indrukwekkender met een rookmachine. Deze machine verspreidt een subtiele nevel door de ruimte, waardoor de lichtstralen beter zichtbaar worden en een magische sfeer ontstaat. De meegeleverde rookvloeistof zorgt voor langdurig gebruik.

Alles-in-één Oplossing voor een Geslaagd Evenement

Met ons compleet disco pakket ben je verzekerd van een alles-in-één oplossing voor een geslaagd evenement. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, bruiloft, bedrijfsbijeenkomst of ander speciaal moment, dit pakket voorziet in al je behoeften. Huur vandaag nog bij Amigo Rentals en maak je klaar voor een onvergetelijke feestervaring!