JBL PartyBox 1000 Front View Amigo Rentals
JBL PartyBox 1000 Top View Amigo Rentals

JBL Partybox 1000

 100,00

Het Ultieme Feest met de JBL PartyBox 1000!

Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Creëer het Ultieme Feest met de JBL PartyBox 1000: Een Diepe Duik in de Kenmerken van deze Krachtige Party Speaker

Draagbaar Feestplezier

Stel je voor: de beats pompen door de ruimte, de lichten dansen op het ritme van de muziek, en de energie is voelbaar. Dat is precies wat je kunt bereiken met de JBL PartyBox 1000, de ideale party speaker voor elk feestje. Laten we eens dieper ingaan op de kenmerken die deze grote jongen tot een absolute must-have maken.

Mobiliteit met Stijl

Dankzij de ingebouwde wieltjes aan de onderkant van de speaker is mobiliteit geen enkel probleem. Of je nu van locatie wilt veranderen in je eigen huis of de party naar buiten wilt verplaatsen, de JBL PartyBox 1000 rolt soepel met je mee.

Dj Pad voor Creatieve Uitspattingen

Het Dj pad aan de bovenzijde van de speaker opent een wereld van creatieve mogelijkheden. Hiermee kun je je eigen drums, gitaar of basgeluiden creëren en zelfs opnemen. De bediening van de verlichting aan de voorzijde van de speaker gebeurt ook moeiteloos via dit handige paneel.

Draadloos Muziekstreamen

Bluetooth-connectiviteit is een essentieel kenmerk van de JBL PartyBox 1000. Koppel eenvoudig je smartphone met de speaker en stream je favoriete muziek vanaf verschillende streamingdiensten of je eigen afspeellijsten. Geen gedoe met kabels, alleen draadloos plezier.

Verbluffende Verlichting

De lichten aan de voorzijde van de speaker zijn niet alleen voor de show; ze zijn ook volledig aanpasbaar. Met het Dj pad heb je de controle over de verlichting, waardoor je de juiste sfeer creëert die past bij het moment en de muziek.

Dubbel Feest: Koppel Twee Speakers

Voor een nog krachtiger geluid en een hoger volume is het mogelijk om twee PartyBox 1000 speakers aan elkaar te koppelen. Dit opent de deur naar een meeslepende geluidsbeleving die elke hoek van de ruimte vult.

Langdurige Feestvreugde

De JBL PartyBox 1000 wordt geleverd met een krachtige oplaadbare batterij, waardoor het feest kan doorgaan zonder onderbrekingen. Of je nu binnen danst of buiten feestviert, de batterij zorgt ervoor dat de muziek blijft spelen.

Conclusie: De Perfecte Party Partner

Kortom, de JBL PartyBox 1000 is de ideale partner voor elk feest. Met mobiliteit, creatieve mogelijkheden, draadloze connectiviteit en verbluffende verlichting is deze speaker ontworpen om van elk evenement een onvergetelijke ervaring te maken. Huur vandaag nog de JBL PartyBox 1000 bij Amigo Rentals en maak je klaar voor een feest zoals nooit tevoren!

Extra informatie

Type apparaat

Partyspeaker

Totaal vermogen (W)

1100 W

Frequentiebereik

30 Hz – 20 kHz

Te verbinden met app

Ja

Aansluitingen

RCA, USB-poort, 3,5 mm aux-ingang, microfoon- en gitaaringang met volumeregeling

Bluetooth

Ja

Draadloos bereik

12.0 m

Afstandsbediening

Ja

Overige kenmerken

Lichteffecten, drumpads

Kleur

Zwart

Gewicht

34.7 kg

Diepte

39 cm

Hoogte

105 cm

Breedte

39.7 cm